Over Frisse Klik

Frisse Klik is opgericht in 2014. De drijvende kracht erachter is Joke Stenvert. Zij heeft  ondermeer 12 jaar voor de Rotterdamse deelgemeente Delfshaven gewerkt als contactpersoon voor ondernemers. Door de jaren heen heeft zij veel ondernemers leren kennen, van allerlei pluimage en kwaliteiten. De juiste ondernemers met elkaar verbinden, meehelpen in het oplossen van vragen; dat is wat ze graag doet. 

Joke: ‘Ondernemers met elkaar in contact brengen en het persoonlijk contact, daar ga ik voor. Ik merk vaak dat ondernemers op zoek zijn naar oplossingen voor vragen, op zoek zijn naar anderen die hen kunnen helpen. Maar niet weten wie ze hiervoor moeten vragen. Omdat ze geen mensen kennen die zich met deze vraag bezig houden. Omdat ze uit de veelheid aan namen en adressen niet weten wie goed is. Of omdat ze moeite hebben om contact te leggen en daardoor niemand kunnen vinden. Ik kan hierbij helpen.

Persoonlijke dienstverlening
Steeds meer persoonlijke dienstverlening verdwijnt en internet neemt het over. Alles moet digitaal en dat wordt alleen maar meer. Je moet je vragen en problemen intypen in formulieren en je antwoorden online vinden. Soms ben je blij als je eens iemand kan spreken in plaats van de hele dag achter de computer te zitten. Dat heb ik zelf ook. Ik wil het persoonlijk contact terug. Een mens aan de lijn, een stem horen. Iemand die echt kan helpen als je een vraag hebt. En ik ben niet de enige.

Daarbij zie en hoor ik regelmatig dat ervaren ondernemers het online ondernemen nog niet als een kans zien. Of die zich wel beseffen dat daar kansen op liggen maar nog niet goed weten hoe ze dat aan moeten pakken.

Daarom zet ik in op persoonlijk contact. En wel van jonge ondernemers. Zij staan aan het begin van hun carrière, vol energie en kennis. We draaien het dus om: niet de ervaren ondernemer staat de jonge ondernemer bij. Maar de jonge ondernemer zet zich in voor geroutineerde ondernemer. Een Frisse Klik!'

 
Afbeelding 1 rechts