Onze werkwijze

Frisse Klik biedt verschillende pakketten die je helpen bij het online ondernemen. De persoonlijke inzet van jonge ondernemers is het belangrijkste. Door vragen stellen en ervaring op te doen krijg je het online ondernemen onder de knie. Niet door meteen alles grootscheeps aan te pakken. Maar door met kleine stappen te beginnen.

Kom je niet uit het aanbod? Vertel Frisse Klik je vraag of probleem. Frisse Klik bekijkt vervolgens wat voor jou de beste oplossing is. Als je persoonlijke hulp wilt, verbindt Frisse Klik je met een jonge ondernemer die je helpt.

Team van jonge ondernemers

Frisse Klik heeft een netwerk van jonge Rotterdamse ondernemers met een social media bedrijf of online marketing bedrijf. Deze jonge talenten hebben het online ondernemen in de vingers. Zij maken deel uit van het Frisse Klik team en zijn geselecteerd op hun digitale kennis en vaardigheden in het online ondernemen. De frisse blik van deze jongeren heeft zeer zeker toegevoegde waarde voor jou als ‘gevestigde orde’.

De jonge ondernemers uit dit team geven de workshops of gaan met je aan de slag. Frisse Klik kent hen persoonlijk en er zijn duidelijke afspraken gemaakt. De jonge ondernemers geven concrete adviezen, dragen ideeën aan en denken mee over vernieuwingen. Regelmatig komen ze bijeen om de werkwijze te evalueren en om zo tot een goed product en goede dienstverlening te komen.

Ben jij een Frisse ondernemer met een bedrijf in de regio Rotterdam en lijkt het je wat om je in te zetten voor ondernemers die online minder ervaren zijn? Meld je dan aan!

 

Aanmelden jonge ondernemer